Diensten

Wat wij doen

Conk ontwerpt alles om je als bedrijf goed te kunnen presenteren aan publiek en klanten. We bouwen graag mee aan het succes van je bedrijf!

Logo en Huisstijl

Het logo is het meest herkenbare onderdeel van een huisstijl. Die beeldtaal is het gezicht van een bedrijf. Mensen zien het staan op een auto, een gevel of op een website. Hoe vaker potentiële klanten het zien, des te vertrouwder het wordt. Een sterk logo draagt bij aan herkenning en zorgt dat je bedrijf alvast een betrouwbare, gedegen indruk maakt.

Een huisstijl omvat natuurlijk nog veel meer dan alleen een logo. Binnen de huisstijl dienen kleuren en vormen consequent te worden toegepast om zo de identiteit en herkenbaarheid van een bedrijf te waarborgen. Briefpapier, visitekaartjes, brochures en autobelettering horen op elkaar afgestemd te zijn. Dat straalt immers aandacht en verzorgdheid uit.

Bekijk het portfolio met logo’s en huisstijlen

Webdesign

Is jouw website responsive en beveiligd en voldoet deze aan de AVG?

Ontwerpen voor het web is een vak apart en is bijna niet te vergelijken met ontwerpen voor drukwerk. Een website moet ‘het doen’ in verschillende browsers, op verschillende apparaten en met verschillende schermgroottes. Al bijna 20 jaar volgt Conk de ontwikkelingen en die gaan hard! De laatste jaren zijn ook beveiliging en privacy steeds belangrijker geworden en moeten websites voldoen aan Europese richtlijnen.
En dan is er nog – behoorlijk belangrijk! – de vindbaarheid in Google. Daar speelt de technische achterkant van een website een grote rol in.

  • Is je website al geschikt voor mobiele apparaten? Wist je dat sommige websites wel meer dan 50% mobiele bezoekers ontvangen?
  • Is je website al beveiligd met https? Https is de opvolger van http, je kunt hiermee de gegevens die je bezoekers met je website uitwisselen, beschermen. Voor je bezoekers van belang, maar ook voor je ranking in Google.
  • Voldoet je website al aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming? (Verplicht sinds mei 2018.)

Misschien denk je ‘oeps, mijn website is al jaren niet meer aangepast’. Begrijpen we hoor. Je wilt tenslotte gewoon je werk doen en je bedrijf runnen. Daar ligt je kracht. Niet bij websites bouwen en op de hoogte zijn van de ins en outs, do’s en don’ts. Het is ook wel een vak apart…

Maar Conk neemt die zorgen dus graag uit handen. Wil je je huidige website up to date brengen, of wil je een compleet nieuwe site volgens de laatste richtlijnen? Neem dan contact met ons op, dan vertellen we wat er mogelijk is.

Eerst zien welke sites Conk voor anderen ontwierp? Bekijk het portfolio met webdesign

Ontwerp drukwerk

Met drukwerk bedoelen we eigenlijk alles wat op papier, textiel, steen, aardewerk of kunststof terecht moet komen. Brochures, posters, serviesgoed, vlaggen, spandoeken, flyers, verpakkingen, stickers… wij maken het graag voor je, gebaseerd op je huisstijl.

Bekijk het portfolio met drukwerk

Illustraties

Plaatjes zeggen soms meer dan woorden. Waarom lange teksten schrijven als iets in één beeld te vangen is? Wij maken illustraties passend bij de doelgroep. Wil je een illustratie voor kinderen, tieners, bouwvakkers of artsen? Wij maken iets wat ze aanspreekt. Ook kunnen we (wetenschappelijke) data verwerken in een infographic om complexe informatie toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek.

Bekijk het portfolio met illustraties

Ander ontwerpwerk

Wij ontwerpen voor web en print, maar eigenlijk alles wat niet onder die 2 noemers valt. Heb je een wilde ontwerpwens? Wil je dat we meedenken over de inrichting van je winkel of een bijzondere verpakking laten ontwerpen? Daag ons maar uit. Vinden we superleuk!

Bekijk het portfolio met ander ontwerpwerk

MailChimp

Marketing en SEO

Wij hebben de know-how in huis om je bedrijf bekend(er) te maken. Wat is er nodig voor de regionale markt of om beter gevonden te worden in Google? Wat kun je doen om bestaande klanten beter aan je te binden en nieuwe klanten aan te trekken? Wij willen je daar graag bij helpen.