Diensten

Wat wij doen

Conk ontwerpt alles om jouw bedrijf goed voor de dag te laten komen. Wij maken graag van jouw bedrijf een succes!

Logo en Huisstijl

Het logo is het meest herkenbare onderdeel van een huisstijl, het is als het ware het gezicht van een bedrijf. Mensen zien het staan op een auto, een gevel of op een website. Des te vaker mensen het zien, des te vertrouwder het wordt. Het zorgt voor herkenning en een goed logo zorgt ook er ook voor dat je met je bedrijf een betrouwbare, gedegen indruk maakt.

Een huisstijl omvat natuurlijk nog veel meer dan alleen een logo. Binnen de huisstijl dienen kleuren en vormen consequent te worden toegepast om zo de identiteit en herkenbaar van je bedrijf te waarborgen. Visitekaartjes, brochures, website en autobelettering dienen op elkaar te zijn afgestemd. Op deze manier komt je bedrijf optimaal en herkenbaar voor de dag.

Bekijk het portfolio met logo’s en huisstijlen

Webdesign

Is jouw website responsive en beveiligd en voldoet deze aan de AVG?

Ontwerpen voor het web is een vak apart en is bijna niet te vergelijken met ontwerpen voor drukwerk. Een website moet ‘het doen’ in verschillende browsers, op verschillende apparaten met verschillende schermgroottes. Al bijna 20 jaar volgen wij de ontwikkelingen en die gaan hard! De laatste jaren zijn ook beveiliging en privacy steeds belangrijker geworden en moeten websites voldoen aan Europese richtlijnen. Ook voor de vindbaarheid in Google speelt de technische achterkant van jouw website een rol.

  • Is je website al geschikt voor mobiele apparaten? Wist je dat sommige websites wel meer dan 50% mobiele bezoekers ontvangen?
  • Is je website al beveiligd met https? Https is als het ware de opvolger van http, je kunt hiermee de gegevens die je bezoekers met je website uitwisselen beschermen. Dit is niet alleen voor je bezoekers van belang, maar ook voor je ranking in Google.
  • Voldoet jouw website al aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming? (Verplicht sinds mei 2018.)

Is jouw website al jaren niet meer aangepast? Wij begrijpen dat, jij wilt ten slotte gewoon je werk doen en je bedrijf runnen. Dat is waar jouw kracht ligt. Wij nemen deze zorgen graag uit handen. Wil je je huidige website up to date brengen, of wil je een compleet nieuwe site volgens de laatste richtlijnen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk het portfolio met webdesign

Ontwerp drukwerk

Met drukwerk bedoelen we eigenlijk alles wat op papier, textiel, aardewerk of kunststof terecht moet komen. Brochures, posters, serviesgoed, vlaggen, spandoeken, flyers, verpakkingen, stickers… wij kunnen dit allemaal voor je ontwerpen, uiteraard volgens de richtlijnen van jouw huisstijl.

Bekijk het portfolio met drukwerk

Illustraties

Plaatjes zeggen soms meer dan woorden. Waarom lange teksten schrijven als iets in één beeld te vangen is? Wij maken illustraties passend bij de doelgroep. Wil je een illustratie voor kinderen, tieners, bouwvakkers of artsen? Wij zorgen ervoor dat de illustratie aanspreekt bij de doelgroep. Ook kunnen we (wetenschappelijke) data verwerken in een infographic om op die manier complexe informatie toegankelijk te maken voor een breder publiek.

Bekijk het portfolio met illustraties

Ander ontwerpwerk

Wij ontwerpen voor web en print, maar eigenlijk ook alles wat niet onder die 2 noemers valt. Heb jij een ontwerpwens? Wil je dat we meedenken voor de inrichting van je winkel of wil je een bijzondere verpakking laten ontwerpen? Daag ons uit!

Bekijk het portfolio met ander ontwerpwerk

MailChimp

Marketing en SEO

Wij hebben de know-how in huis om jouw bedrijf bekend(er) te maken. Wat is er nodig voor de regionale markt of om beter gevonden te worden in Google? Wat kun je doen om bestaande klanten beter aan je te binden en nieuwe klanten aan te trekken? Wij willen samen met jou je bereik groter maken. We adviseren je graag.