Over Conk

Werkwijze

Kennismaking

Het is voor Conk erg belangrijk om tijdens de kennismaking een duidelijk beeld te krijgen van de nieuwe opdrachtgever en wat de wensen zijn. Een heldere briefing is hiervoor noodzakelijk.

Gelegenheid om elkaar beter te leren kennen is niet alleen voor Conk belangrijk, andersom geldt dit natuurlijk ook. U wilt waarschijnlijk ook zien wie wij zijn en wat Conk voor u kan betekenen. Op al uw vragen geven wij graag antwoord tijdens het eerste gesprek.

Offerte

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek, wordt er een offerte gemaakt, waarin alle verkregen informatie betreffende de wensen en technische details verwerkt zullen worden.

Een ondertekende offerte (in tweevoud) beschouwen wij als een opdrachtbevestiging. Op al onze offertes zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Conceptfase

Tijdens het ontwikkelen van het concept wordt uitgegaan van de voorgaande stappen om tot een visuele presentatie te komen. Er zullen een aantal voorstellen worden gedaan aan de klant. Hier kan de klant zijn voorkeur uitspreken en eventuele suggesties doen. In overleg zal er dan een keuze gemaakt worden, waarna het ontwerp verder wordt uitgewerkt en aangepast.

Realisatie en oplevering

Als het een website betreft zal deze na goedkeuring van het concept en visuele ontwerp technisch ontwikkeld worden, al dan niet met een Content Management System.
Lees meer over onze visie op webdesign.

Als het gaat om drukwerk zal het gekozen ontwerp drukklaar worden gemaakt en verstuurd worden naar de drukkerij. We kunnen het gehele traject van drukwerkbegeleiding voor u verzorgen.

Bij het ontwerpen van een huisstijl (envelop) houden wij rekening met de richtlijnen van TNT Post, op die manier komt u niet voor verrassingen te staan.

Service en nazorg

Na oplevering van het product, kunt u blijven rekenen op Conk. Voor ons is het belangrijk, dat iedere klant tevreden is en blijft. Ook in de toekomst kunt op ons rekenen. We denken graag met u mee.