Over Conk

Diensten

Webdesign

Tegenwoordig moet een website aan veel voorwaarden voldoen om tegemoet te komen aan de de wensen van de bezoeker, maar ook aan de 'wensen' van zoekmachines. U wilt niet alleen zoveel mogelijk bezoekers naar uw website lokken, maar ook dat ze er zo lang mogelijk blijven én ook weer terugkomen.

 • Gebruiksvriendelijkheid is een belangrijk aspect binnen de ontwikkeling van een nieuwe website. De navigatie en structuur dienen altijd helder te zijn. Functionele vormgeving en het toepassen van usability-aspecten zijn essentieel.
 • Valid HTML 4.01 TransitionalWij ontwikkelen iedere website volgens de laatste richtlijnen van o.a. het World Wide Web Consortium (W3C).
 • Ook hechten we er veel belang aan dat iedere website goed te indexeren is door Google, want wat heeft u aan een website die niet te vinden is?
  De kans is overigens heel groot dat u zelf op deze website terecht ben gekomen via Google na het zoeken op grafisch ontwerp of huisstijl ontwerp
 • Last but not least: het design. Hecht u waarde aan een bijzonder en uniek ontwerp, dan bent u bij Conk aan het juiste adres. Wij houden namelijk niet van 13 in een dozijn. Een goed vormgegeven website is aantrekkelijker en straalt professionaliteit uit. Een grafisch sterke interface spreekt meer aan en houdt de bezoeker langer op uw site.

Conk is er in gespecialiseerd om al deze aspecten te integreren tijdens de bouw van een website.
Bekijk: Portfolio Webdesign

Grafisch ontwerp & Huisstijl

Communicatie met de doelgroep en een professionele identiteit zijn kenmerken van goede vormgeving.

 • Belangrijke aspecten bij het kiezen van een grafische vormgeving zijn natuurlijk de branche en het produkt.
 • Maar ook de doelgroep is van belang, wat wilt u met de gekozen huisstijl uitdragen? Welke uitstraling is het meest geschikt om uw doel en uw doelgroep te bereiken?
  Exclusief of goedkoop, klassiek of modern, speels of zakelijk?
 • Wat zijn de speerpunten van uw bedrijf? Waarmee kunt u zich onderscheiden van de concurrent? Wat is uw "unique selling point"?

Conceptontwikkeling, ontwerp en realisatie gaan hand in hand. Ieder nieuw project zien we als een frisse start, daarom wordt er altijd weer bij de basis begonnen. Originaliteit, creativiteit en functionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
Bekijk: Portfolio Grafisch Ontwerp en Portfolio Huisstijlen.

Webhosting & Domeinregistratie

Conk kan ook de hosting en domeinnaamregistratie voor uw website verzorgen. Hosting is noodzakelijk om uw website aan het publiek te kunnen presenteren. Wij kunnen uw website op een webserver plaatsen, zodat uw site 24 uur per dag en 7 dagen per week bezocht kan worden. Hierdoor bent u verzekerd van continuïteit en flexibiliteit.